Кримінал
Привласнив гроші: На Дніпропетровщині ДБР викрила на хабарі 10 тис. доларів нач. відділення персоналу штабу військової частини

Привласнив гроші: На Дніпропетровщині ДБР викрила на хабарі 10 тис. доларів нач. відділення персоналу штабу військової частини

Вказаний військовослужбовець надав старшому слідчому відділу ДБР хабар 10 тис. доларів за непритягнення його до кримінальної відповідальності за фактом привласнення грошових коштів.

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Південного регіону.

21 лютого під час передавання частини хабара – 5 тис. доларів - військового затримали правоохоронці. А наступного дня затриманому повідомили про підозру. Наразі готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

За процесуального керівництва Дніпровської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері викрито й повідомлено про підозру начальнику відділення персоналу штабу військової частини за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 3 ст. 369 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Третього слідчого відділу (з дислокацією у Дніпрі) ТУ ДБР, розташованого у Полтаві, оперативний супровід ‒ Третій оперативний відділ ТУ ДБР, розташованого у Полтаві.

Читайте також: Безгольова нічия: СК «Дніпро-1» завершив виступ в дебютному єврокубковому сезоні;

Захищаючи Україну, загинув 31-річний боєць з Покрову;

2023-02-24 09:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин