Кримінал
Події
Продавали наркотики на СТО: у Дніпрі судитимуть наркоторговців, які співпрацювали з правоохоронцями

Продавали наркотики на СТО: у Дніпрі судитимуть наркоторговців, які співпрацювали з правоохоронцями

Встановлено, що місцевий підприємець залучив до наркобізнесу 13 осіб, в тому числі і  співробітників правоохоронних органів. Вони цілодобово збували метамфетамін на території однієї зі станцій техобслуговування автомобілів у Дніпрі.

Про це повідомили у пресслужбі Офісу генерального прокурора.

У приміщенні СТО було облаштовано спеціальну кімнату, де можна було придбати та вжити психотроп. Злочинну діяльність «кришували» правоохоронці.

Інші учасники злочинної організації відповідали за реалізацію та закупівлю психотропів. Щомісячний обіг із незаконної реалізації складав понад 1 млн грн.

Під час обшуків, проведених за місцями їх проживання та в автомобілях, правоохоронці вилучили велику партію метамфетаміну, знаряддя та засоби для фасування, зважування психотропу, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, банківські картки, флешнакопичувачі, чорнові записи, грошові кошти.

Нараз до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 14 учасників злочинної організації за фактами незаконного придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, збуту психотропних речовин та організації, утримання місць для незаконного вживання метамфетаміну (ч. 1, 2, 3 ст. 255, ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 317 КК України). 

Читайте також:

Систематично вимагала хабарі зі своїх підлеглих: на Дніпропетровщині судитимуть експосадовицю Держпродспоживслужби;

Які послуги за кордоном недоступні для військовозобов’язаних українців: перелік;

У Синельниківському районі внаслідок пожежі в житловому будинку травмовано дві людини

2024-04-24 19:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин