Події
«Прозорість та підзвітність»: на Дніпропетровщині робоча група розглянула доцільність кількох тендерів

«Прозорість та підзвітність»: на Дніпропетровщині робоча група розглянула доцільність кількох тендерів

На черговому засіданні робоча група «Прозорість та підзвітність» розглянула конкретні тендери. Обговорили їх доцільність та обґрунтованість цін. Про це повідомили в Дніпропетровській ОВА.

«Всі мають розуміти: в країні війна. Кожну копійку бюджетних коштів слід витрачати ефективно. Закупки повинні бути адекватні сьогоденню. А максимум ресурсу – спрямовано на підтримку Сил оборони», – наголосив перший заступник начальника Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов.

На зустріч запросили замовників робіт. Розглянули кілька тендерів. Це капремонт коридору в одному з ліцеїв Новомосковського району. Озеленення Дніпра – квіти, кущі та дерева для міста. А ще – нова форма для Муніципальної варти. Дискутували про доцільність цих витрат й обґрунтованості цін.

«Із 2018 року у нас не було закупівлі зимового одягу. Кадровий склад міняється. Замість хлопців, які пішли в ЗСУ, працюють дівчата. Вони взяли чоловічу форму, перешили й доносили. Але зараз вона вже непридатна», – аргументував заступник директора КП «Муніципальна варта» Геннадій Павлов.

Володимир Орлов резюмував, що робоча група надасть свої рекомендації щодо розглянутих закупівель. За його словами, регіон вже має досвід відмінених торгів, які були не на часі. І як результат – зекономлені мільйони для більш нагальних потреб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Під час ліквідації пожежі у Криворізькому районі надзвичайники виявили тіло людини;

У Дніпрі пʼяний водій надав патрульним підроблені документи: подробиці;

Зберігав вдома боєприпаси: поліцейські Нікополя затримали 45-річного порушника.

2023-11-24 18:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин