Події
«Різдвяна зірка сяй – ЗСУ допомагай!»: мешканців Дніпропетровщини запрошують взяти участь у фестивалі-конкурсі вертепів

«Різдвяна зірка сяй – ЗСУ допомагай!»: мешканців Дніпропетровщини запрошують взяти участь у фестивалі-конкурсі вертепів

Софіївська громада проводить традиційний щорічний фестиваль вертепів «Різдвяна зірка». Нині триває етап подачі анкет і конкурсних робіт. Запрошують долучатися колективи й сольних виконавців з регіону. Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА.

«Красиве дійство, яке наша Софіївська громада проводить вже всьоме. Як і минулоріч, через безпекову ситуацію, фестиваль проходить онлайн. Але, впевнена, це не завадить учасникам створити справжню різдвяну казку. А ще згадати славні українські традиції», – наголосила начальниця управління культури, туризму, національностей та релігій Дніпропетровської ОВА Наталія Першина.

Долучитися до конкурсу може кожен українець незалежно від місця проживання. Для цього потрібно включно до 28 грудня записати відеоролик. У ньому має бути вертеп або обрядова композиція. Далі конкурсну роботу треба завантажити на Google-диск. Після цього заповнити заявку за посиланням.

Організатори зазначають, обрали для фестивалю гасло: «Різдвяна зірка сяй – ЗСУ допомагай!». Вирішили зробити його благодійним. Тож важлива умова для участі: треба задонатити на потреби оборонців і додати фото чи скриншот чеку.

Інформаційний партнер фестивалю – ULEAD з Європою в Дінпропетровській області. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рятувальники Дніпра приборкали пожежу в будівлі СТО у Новокодацькому районі міста;

На Запорізькому шосе у Дніпрі Chevrolet зіткнувся зі Skoda та влетів в огорожу;

Нова робота: в Україні рекрутингові компанії шукатимуть людей на службу в ЗСУ.

2023-12-15 21:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин