Політика
Війна в Україні
Саміт НАТО у Вільнюсі: Загід Краснов прокоментував можливість вступу України до альянсу найближчим часом

Саміт НАТО у Вільнюсі: Загід Краснов прокоментував можливість вступу України до альянсу найближчим часом

Дніпровський політик, бізнесмен та меценат Загід Краснов висловив свою думку щодо вступу України в НАТО найближчим часом та закликав громадян ставитись до цього прагматично.

Відповідний допис зʼявився на Facebook сторінці політика.

«Наше суспільство має великі очікування щодо вступу. Наш Президент має сильні аргументи. Але США і Захід дають зрозуміти, що не готові зараз взяти на себе відповідальність і час вступу не прийшов. До цього треба ставитися прагматично», – написав Краснов.  

За словами Краснова, ЗСУ показали, що у військовому плані не просто відповідають стандартам НАТО, а найближчим часом самі здатні ці стандарти диктувати. Проте, альянс має вимоги не тільки військові, а й політичні.

«Там керуються не емоціями, а холодним розрахунком. Хочуть бачити в Альянсі сильну, стабільну і демократичну державу», – написав Загід Краснов.

На думку політика, є ще багато питань, які треба вирішити: верховенство права, боротьба з корупцією, розвиток громадянського суспільства.

«І в кожному з цих питань є дві складові – політична воля влади змінити країну і участь кожного з нас у розбудові держави. Маємо самі боротися за свої права, виявляти максимальну нетерпимість до корупції і самі змінювати життя на краще.

В нас для цього все є. Тож працюємо далі на Перемогу!», – закликав Краснов.

Читайте також:

Ґвалтував та розбещував малолітніх: у Дніпрі затримали місцевого мешканця;

За минулі вихідні у Кривому Розі патрульні виявили 26 нетверезих водіїв;

Розтратили понад 4,3 млн грн на будівництво системи водовідведення: судитимуть двох службовців Дніпровської міськради

2023-07-07 16:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин