Події
Серед молодіжних центрів Дніпропетровщини проводять опитування: як долучитися

Серед молодіжних центрів Дніпропетровщини проводять опитування: як долучитися

Молодіжні центри області запрошують пройти опитування. Воно про потреби та проблеми, з якими організації стикаються у своїй роботі. Отримані анкети опрацюють. Їх результати ляжуть в основу партнерської співпраці з обласними колегами, повідомили в ОВА.

«З війною чимало молодіжних центрів призупинили свою діяльність у громадах. Наприклад, у Нікополі. Та є й такі, що тільки стартували. Як от у Софіївці, де центр розпочав свою діяльність влітку цього року. І зараз, як ніколи раніше, нам треба бути об'єднаними та ефективним. Для цього й проводимо опитування», – сказала керівниця департаменту розвитку Дніпропетровського обласного молодіжного центру Кароліна Шмалько.

Заповнити анкету можна онлайн. У ній майже три десятки питань. Про потреби – в облаштуванні офісів та технічному забезпеченні. Ініціативи, які втілюють або планують реалізувати організації. А ще – навчання, яке влаштовували для молоді у громаді чи бажали б пройти.

Опитування проводить обласний центр спільно з молодіжною радою Дніпропетровщини та ГО «ДУІТ». Сприяє дослідженню проєкт ПРООН «Підтримка громадянського суспільства та молоді», який реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Неможливо навіть приготувати їжу та викупати дитину: у Кривому Розі 1,5-річну дитину забрали від батьків;

В Україні хочуть штрафувати за «скручування» пробігу авто: подробиці;

Побив жінку до смерті: у Криворізькому районі затримали нападника.

2023-11-10 20:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин