Війна в Україні
Економіка
Життя
Політика
«Шикуючі нардепи у країні, що воює, – плювок в обличчя людям, які на собі тягнуть тяготи війни», - Загід Краснов

«Шикуючі нардепи у країні, що воює, – плювок в обличчя людям, які на собі тягнуть тяготи війни», - Загід Краснов

Відомий дніпровський політик та очільник Штабу допомоги Дніпра Загід Краснов прокоментував заяву міністра фінансів, який виступив проти урізання надбавок до зарплат народних депутатів. Очільник Мінфіну вважає такий крок популізмом. 

За словами Краснова, життя в Україні можна назвати не найкращим через те, що левова частка заробітку нардепів складається з посадового окладу та надбавки за інтенсивність праці, яка може становити до 100% цього окладу. Загід Краснов підкреслює: надбавка повинна бути за ЕФЕКТИВНІСТЬ ПРАЦІ. 

«На будь-якому підприємстві все просто: заробило підприємство грошей, отримало прибуток – ось тобі премії та надбавки. Спрацювало в мінус – сиди голодний.
З нардепами має бути те ж саме – ухвалили закони, завдяки яким у країну повалили інвестиції, створено нові робочі місця та рівень зарплат у країні досяг європейського рівня – ось тобі надбавка, і не 100%, а хоч 1000%. А якщо ні і економіка загинається, то чому народ має платити за надбавки для дармоїдів?», - каже Загід Краснов. 

Дніпровський політик впевнений, що такий крок має стосуватися всіх: народних депутатів, керівників державних підприємств і т. д. А усі розмови про те, що звичайні люди мають затягнути пояси – плювок. Адже громадяни витримують на собі усі тяготи війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Поліціянти Запорізької області та волонтери доставили допомогу мирним людям;

Криворізький силач Олег Михайленко став двічі чемпіоном України з армрестлінгу;

У «Дії» документи переклали на англійську: як їх протестувати;

2022-08-16 20:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин