Війна в Україні
Життя
Політика
Штаб допомоги Загіда Краснова передав допомогу мешканцям Нікополя

Штаб допомоги Загіда Краснова передав допомогу мешканцям Нікополя

Необхідну допомогу привезли мешканцям Нікополя волонтери Штабу допомоги Загіда Краснова. Перш за все люди, які наразі  залишилися у місті, отримали продукти.

«Сьогодні Нікополь, наче жива рана, адже щодня окупанти намагаються винищити його вщент»,- каже голова Штабу допомоги Дніпра, відомий дніпровський політик, бізнесмен та меценат Загід Краснов. Він особисто приїхав у небезпечне місто та поспілкувався з мешканцями.

«Зруйновані будинки та долі», - резюмує політик. Більшість людей залишили Нікополь, рятуючись від снарядів окупантів. Залишилися переважно люди похилого віку. Вони сидять без роботи та коштів, не знаючи чого чекати далі.

«Бачити це та відчувати їхній біль дуже складно», - ділиться на своїй сторінці у соцмережі Краснов. Тому працівники його Штабу, ризикуючи власним життям, приїхали надати допомогу людям. Привезли великі продуктові набори, в яких м ясо, крупи, картопля тощо. Як завжди, все закуплено за власні кошти Краснова.

«Сьогодні важливо показати людям, що вони не самі, надати їм впевненості, що все зміниться на краще», - каже Загід Краснов.

Політик переконаний, що всі так і буде і наступного року нас чекає Перемога.

2022-12-24 18:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин