Війна в Україні
Життя
Політика
Штаб допомоги Загіда Краснова розпочинає роздачу продуктів для нужденних сімей у різних районах міста

Штаб допомоги Загіда Краснова розпочинає роздачу продуктів для нужденних сімей у різних районах міста

Штаб допомоги Дніпра, створений лідером «Громадської сили» Загідом Красновим, розпочинає роботу за новим напрямком. У різних мікрорайонах міста з’являться мобільні точки видачі продуктів. Насамперед їх отримуватимуть сім'ї, які через війну опинилися у важкому становищі та гостро потребують підтримки. До пакунків входитимуть м'ясо, крупи та овочі.

«З перших днів війни ми надаємо допомогу людям, які опинилися у скрутному становищі. Все необхідне ми закуповуємо власним коштом. Мною ухвалено рішення виділити додаткове фінансування та значно розширити масштаби допомоги городянам.

Звертаю вашу увагу: програма розрахована на місцевих жителів. Переселенці, як і раніше, зможуть отримати допомогу безпосередньо у Штабі Громадської сили на вул. Січеславська Набережна, 17м», - зазначив Загід Краснов.

Для того, аби отримати такі набори, потрібно зареєструватися через онлайн-форму або зателефонувати за телефонами гарячої лінії Штабу допомоги Дніпра: 068-293-67-67, 093-463-89-93. Дзвінки приймаються з 10:00 до 17:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Молоді бадмінтоністи з Дніпра стали призерами турніру в Данії;

Офіцер повітряних сил з Дніпропетровщини став найсильнішою людиною у світі;

18-річна дзюдоїстка Єлизавета Литвиненко з Дніпра стала чемпіонкою Європи;

 

2022-09-20 17:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин