Події
Шукали гарні краєвиди: Прикордонники затримали двох велосипедистів призовного віку з Дніпропетровщини

Шукали гарні краєвиди: Прикордонники затримали двох велосипедистів призовного віку з Дніпропетровщини

Впродовж вихідних прикордонники Чернівецького загону затримали 16 громадян України, які намагалися незаконно потрапити до Румунії й Молдови. У суботу, 5 листопада, надвечір співробітники оперативних підрозділів Чернівецького загону спільно з прикордонним нарядом відділення «Черепківці» на одному з контрольних постів зупинили для перевірки документів двох велосипедистів. Обидва чоловіки призовного віку виявились мешканцями Дніпропетровської області.

Про це повідомляє ДПСУ.

Під час спілкування з охоронцями кордону громадяни стверджували, що подорожують у прикордонні з метою пошуку гарних краєвидів.

Згодом, завдяки випереджувальній інформації на ділянці цього ж підрозділу прикордонники виявили ще 3 правопорушників. Жителів Чернівецької області затримали за 100 м від державного рубежу з Румунією.

Окрім цього, на вихідних охоронці кордону відділів «Селятин», «Мамалига» та «Кельменці» у восьми випадках затримали ще 11 правопорушників, які в незаконний спосіб намагалися перетнути кордон та потрапити до Румунії й Молдови. Порушниками виявилися жителі Донецької, Тернопільської та Київської областей.

Загалом, впродовж останніх 2 місяців в рамках оперативно-профілактичних заходів «Рубіж-2022» за спробу незаконного перетину державного кордону було затримано 265 осіб, з яких 242 – громадяни України призовного віку.

Усіх правопорушників доставили до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», а також направили повідомлення представникам Нацполіції про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 336 ККУ.

Читайте також: З собою возив бінокль та 7 ножів: В Дніпрі поліцейські затримали підозрілого чоловіка з російськими ТГ-каналами в телефоні;

В Запоріжжі та Запорізькому районі 8 листопада діятимуть графіки погодинних відключень; 

Зміни у маршруті популярного трамваю у Дніпрі: деталі;

2022-11-08 10:40:00
true
Відео Дня






Архів Новин