Кримінал
Події
Війна в Україні
Шукали клієнтів у Telegram: на Дніпропетровщини викрили чергову схему виїзду чоловіків за кордон

Шукали клієнтів у Telegram: на Дніпропетровщини викрили чергову схему виїзду чоловіків за кордон

Правоохоронці викрили схему виїзду чоловіків призовного віку за кордон в одному з каналів у Telegram, в якому було майже 14 тисяч підписників. За свої послуги ділки брали від 900 доларів та обіцяли допомогти з оформленням «білого квитка», та  виключенням з військового обліку. 

Про це повідомили у пресслужбі Державної прикордонної служби.

Серед послуг був і виїзд до Польщі на лікування з документами від лікаря, що підтверджують хворобу та діагноз, а також внесення чоловіків призовного віку в систему «Шлях».

Крім того, ділки переконували своїх клієнтів у тому, що з цими документами вони зможуть виїжджати та повертатися в Україну без будь-яких обмежень.

В ході обшуків правоохоронці вилучили флеш-носії з бланками підроблених тимчасових посвідчень військовозобов’язаних, комп’ютерну та іншу оргтехніку, за допомогою якої виготовляли підроблені документи, банківські картки, мобільні телефони, квитанції грошових переказів та інші предмети, які підтверджують протиправну діяльність фігурантів. Заходи проводилися в рамках кримінального провадження за ст. 332 ККУ.

Читайте також:

У Жовтих Водах 19-річна дівчина викрала гроші у пенсіонерки: їй повідомили про підозру;

Рятувальники Дніпра загасили палаючу вантажівку: подробиці;

Вилучили 40 кг канабісу: у Кам’янському районі викрили 70-річного чоловіка на вирощуванні та збуті марихуани

2023-10-29 19:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин