Події
Сів за кермо нетверезий та без водійського посвідчення: патрульні Дніпра затримали правопорушника

Сів за кермо нетверезий та без водійського посвідчення: патрульні Дніпра затримали правопорушника

Днями патрульний екіпаж побачив на проспекті Героїв автомобіль Audi, водій якого порушив правила дорожнього руху. Кермувальника зупинили. Під час спілкування з 22-річним чоловіком патрульні помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Втім, громадянин намагався піти геть від патрульних, не реагуючи на їхні вимоги залишатися на місці. В результаті його затримали і доставили до відділку поліції.

У відділку патрульні запропонували чоловіку пройти освідування у встановленому законом порядку за допомогою приладу Драгер. Він погодився. Результат освідування підтвердив, що громадянин сів за кермо нетверезий. В його крові було 1,37 проміле алкоголю.

Також з'ясувалося, що він ніколи не отримував водійського посвідчення і відповідно не має права на керування автомобілем.

Поліцейські склали на порушника адміністративні  матеріали за ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння), за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом)  та ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг) КУпАП.

Громадянина відсторонили від керування авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Завдала тяжких тілесних ушкоджень співмешканцю: правоохоронці Нікополя затримали 38-річну жінку;

У Дніпрі співробітники ДСНС відловили змію у житловому будинку;

З початку повномасштабного вторгнення на Дніпропетровщині виявлено та знищено більше 7200 боєприпасів.

2023-07-12 13:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин