Спорт
СК «Дніпро-1» прокоментував жеребкування Ліги Європи

СК «Дніпро-1» прокоментував жеребкування Ліги Європи

Сьогодні у Ньоні (Швейцарія) відбулось жеребкування раунду плей-офф Ліги Європи. Виявилося, що історичним суперником футбольного клубу з Дніпра у єврокубках стане переможець протистояння між кіпрським АЕКом та сербським «Партизаном».

Про це повідомляє пресслужба СК «Дніпро-1».

«Мої відчуття після жеребкування ніяк не змінилися: ми повинні грати у будь-якому випадку. Так, зараз дізналися пару, з якої буде наш майбутній суперник. Звичайно, що легких суперників тут немає і ми будемо ретельно готуватися. У цьому турнірі ми новачки, тому нам буде непросто. Будемо докладати максимум зусиль, щоб проходити далі», - прокоментував жереб головний тренер команди Олександр Кучер.

«Ну нарешті ми дізналися про потенційного суперника, адже дуже довго чекали на це жеребкування. Тепер будемо чекати безпосередньо матчів «АЕК» – «Партизан» і дивитися та вивчати нашого майбутнього опонента, готуючись вже до наших ігор», - сказав віце-капітан команди Олександр Сваток.

Своїх суперників сьогодні отримали і інші українські клуби.

Ліга чемпіонів:

Якщо київське «Динамо» пройде австрійський «Штурм», то у поєдинку за право грати в груповому етапі зійдеться з переможцем пари «Бенфіка» (Португалія) – «Мідтьюлланн» (Данія).

Ліга Конференцій:

Якщо луганська «Зоря» пройде румунську «Університаті», то у поєдинку за право грати в груповому етапі зійдеться з переможцем пари «Лугано» (Швейцарія) - Хапоель Беер-Шева (Ізраїль).

Читайте також: Запис вже розпочався: Лікарня в Кракові безкоштовно обстежить 1800 дітей-біженців з України;

Валентина Давидова з Запоріжжя виграла турнір з пляжного волейболу в Польщі;

ДБР підозрює в держзраді 8 правоохоронців, які погодились працювати на ворога у Бердянську;

2022-08-02 17:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин