Спорт
СК «Дніпро-1» вирвав перемогу у «Полісся» в додатковий час: деталі

СК «Дніпро-1» вирвав перемогу у «Полісся» в додатковий час: деталі

Вчора, 6 серпня, СК «Дніпро-1» зіграв свій перший матч у новому чемпіонаті України. Дніпряни виграли з рахунком 2:1 у житомирського «Полісся».

 Про це повідомляє у пресслужбі СК «Дніпро-1».

«Дуже важка гра для нас вийшла. Перший матч у чемпіонаті був емоційним. Видно, що бажання було багато, але і багато було помилок у простих ситуаціях.

Особливо багато помилялися при передачах м’яча. Звісно, що коли ми вели 1:0, то треба було забити ще один гол і тоді б не було такої нервової кінцівки і все проходило б у спокійному руслі. Але ж і команда суперника все це розуміє,  тому вони у кінці матчу почали багато грузити вперед, що і принесли їм успіх – спочатку штрафний, а потім і пенальті. Все це було через наші помилки. Ми десь у середині обрізалися, хтось підсковзнувся і впав… Але ж треба і розуміти, що проти нас грала дуже гарна команда, Так, вони тільки вийшли з Першої ліги, але вони добре укомплектувалися, у них хороший тренер, який вміє ставити гру. І сьогодні вони показали не тільки характер, а дуже добре захищалися і шукали свій шанс в нападі, і знайшли його.

Добре, що все закінчилося так. Ми забили дуже потрібний гол – Бабенко вдало влучив, але, як кажуть, везе сильнішим», – зазначив головний тренер «Дніпра-1» Олександр Кучер.

Читайте також:

До 25 тис. гривень: в Україні хочуть збільшити штрафи за російську музику в закладах;

Забезпечувала інформацією російські спецслужби: на Запоріжжі судитимуть очільницю Полтавського райсуду;

Водій загинув: у Павлоградському районі Skoda OCTAVIA зіткнулася з вантажівкою та з’їхала в кювет

2023-08-07 15:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин