Події
Скандинавська ходьба та майстер-класи: на Дніпропетровщині влаштували відпочинок для ветеранів та їхніх родин

Скандинавська ходьба та майстер-класи: на Дніпропетровщині влаштували відпочинок для ветеранів та їхніх родин

Цими вихідними в одному з санаторіїв Дніпропетровщини організували розважальну програму для ветеранів та їхніх сімей. Підготували майстер-класи та концерт. Усе за програмою ментального здоров'я «Ти як?».

Про це повідомили в ОВА.

«Захисники, які повернулися з війни, мають відчувати підтримку держави. Важливо дбати не лише про їхній фізичний, але й психологічний стан. Для нашої області – це пріоритет», – наголосила заступник начальника Дніпропетровської ОВА Надія Задорожна.

Малечу розважали аніматори. Був й концерт із танцями та піснями. А ще – різні локації з майстер-класами. Ліпленню, плетінню та малюванню всіх охочих навчали вихованці одного з Палаців дитячої творчості.

Тим часом для дорослих тут – скандинавська ходьба та психологічна підтримка.
.
«Ми даємо різні корисні поради, показуємо дихальні вправи, які дозволяють зняти напругу. Розповідаємо все, щоб люди могли самі собі допомогти у стресових ситуаціях»,– розповіла психолог програми «Ти як?» Надія Газіна.

Військовий Павло на відпочинок приїхав разом із онукою та дружиною. Усім задоволені.

Ознайомили гостей і з різними видами реабілітації. Відпочинок тривав до вечора. Влаштовувати подібні дні для ветеранів планують і надалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
2023-10-09 20:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин