Війна в Україні
Політика
«Скільки грошей ви віддали шахраям, думаючи, що допомагаєте ЗСУ?»: Загід Краснов пропонує запровадити механізм перевірки коштів, що збирають волонтери

«Скільки грошей ви віддали шахраям, думаючи, що допомагаєте ЗСУ?»: Загід Краснов пропонує запровадити механізм перевірки коштів, що збирають волонтери

Відомий дніпровський політик, бізнесмен та меценат Загід Краснов висловив своє обурення щодо відсутності державного механізму перевірки коштів та гуманітарної допомоги, що збирають волонтери по всій Україні.

Лідер «Громадської сили» впевнений - безперечно, більшість волонтерів передають всі зібрані кошти на допомогу ЗСУ, ще й свої додають. Але слід пам'ятати, що були, є і будуть й шахраї. Як приклад - скандал з посадовцями Запорізької облдержадміністрації, які розкрадали гуманітарну допомогу. 

Тому доцільно й необхідно контролювати кошти, які прості люди передають волонтерам.

«Держава має забезпечити жорсткий контроль за грошима, які жертвують на армію прості люди. І наші люди мають бути на 100% впевнені, що допомагають своїй країні, своїй армії», – пише Краснов у своєму Фейсбуці.

Політик підкреслює, що розуміє наскільки важливою є швидкість, з якою волонтери можуть допомогти нашим військовим, не маючи жодних перевірок.

«Часто спілкуючись із командирами полків, я часто чув, що через нашу бюрократію постачання від держави доводиться чекати місяцями. А волонтерові зателефонував – за кілька днів необхідне привезли» 

Тим не менш, нікому не хочеться бути ошуканими. Особливо враховуючи, що українці віддають останнє аби допомогти військовим. І люди мають бути впевнені, що донатять саме на танки, боєприпаси, дрони, тепловізори та все необхідне нашим захисникам на передовій.

Читайте також:

В Запоріжжі біля будівництва знайшли трупи двох немовлят;

Стало зле, впав і розбив голову: поліцейські Запоріжжя прийшли на допомогу 42-річному чоловіку;

«Тероризували усю ніч…»: ситуація в Дніпропетровській області станом на ранок 25 жовтня

2022-10-25 17:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин