Події
Життя
Служба автомобільних доріг готова до сюрпризів погоди

Служба автомобільних доріг готова до сюрпризів погоди

На найближчі дні синоптики зпрогнозували погіршення погодних умов. Служба автомобільних доріг вже перейшла на цілодобове чергування і готова до робіт з зимового утримання. Про це розповів начальник САД Дніпропетровщини Олександр Коломійцев.

До 20 листопада прогнозуються опади різної інтенсивности, зокрема сніг вночі, вдень він переважно буде мокрим. Температура - вночі 1-6 морозу, вдень від 1 морозу до 4 тепла.

 «В першу чергу будемо обробляти автошляхи з максимальним трафіком – міжнародного та національного значення, адже саме цими шляхами рухаються наші військові, швидкі та гуманітарні вантажі. Звертаємо особливу увагу водіїв на безпеку дорожнього руху під час зимової негоди та необхідність заміни літніх шин на зимові. Водіїв великовагового транспорту просимо укомплектувати автомобіль ланцюгами протиковзання, буксирувальними штангою та тросом. Нагадуємо про неухильне дотримання правил дорожнього руху та швидкісного режиму», – наголосив Олександр Коломійцев.

В разі ускладнення руху, заторів чи обмежень на державних автошляхах – повідомляйте диспетчеру Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області за номером 067 400 60 80.

«Для виконання робіт з зимового утримання автомобільних доріг державного значення відремонтовано та підготовлено 220 одиниць дорожньої техніки, що становить 100% від плану. Заготовлені фракційні матеріали – 30,0 тис. тонн; технічна сіль -3,7 тис. тонн; створено 10 денний не зменшувальний запас паливно мастильних матеріалів 120 тонн ДП та 10 тонн бензину», – додав начальник у Дніпропетровській області.

До роботи в цілодобовому режимі підготовлено 25 бригад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Не впорався з керуванням: у Дніпрі правоохоронці виявили ДТП з потерпілим;

У Кривому Розі жінку вдарили по голові та вкрали сумку;

Стрілянина та 5 загиблих на Південмаші: нові деталі суду;

2022-11-18 12:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин