Події
Смертельна ДТП на трасі Знам’янка - Луганськ - Ізварине: люди згоріли у машині

Смертельна ДТП на трасі Знам’янка - Луганськ - Ізварине: люди згоріли у машині

Вчора, 22 лютого, близько 19:56 на лінію 101 надійшло повідомлення про ДТП на автошляху М 30 Знам’янка - Луганськ - Ізварине, 193 км. Водій «Fiat DOBLO» допустив зіткнення з вантажівкою, що стояла на узбіччі. В результаті легкове авто спалахнуло. Вогонь охопив моторний відсік і весь салон. Про це повідомили у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

«Внаслідок загорання легковика, що потрапив у ДТП, загинули троє людей. О 21:36 під час деблокування тіл надвичайники виявили ще одну особу без ознак життя», - повідомили у ДСНС.

За власними джерелами ІБ «РЕПОРТЕР», DAF 95XF430 з напівпричепом виїхав з АЗС ОККО та рухався у крайній правій смузі з боку Дніпра у напрямку Кривого Рогу. Вантажівка проїхала близько 400 метрів, як водій відчув удар у задню частину. У дзеркалі заднього виду він побачив «Fiat DOBLO», який опинився на лівій смузі і одразу спалахнув. Водій вантажівки підбіг до легковика, намагався відкрити двері, але не зміг. Перехожі, які кинулися на допомогу, намагалися загасити пожежу, але не змогли.  

«Fiat DOBLO» був обладнаний двома газовими балонами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

На Дніпропетровщині затримали чоловіка, який через ревнощі штрикнув іншого ножем у живіт;

У Дніпрі з балкону квартири довелося діставати 140 кажанів;

Внаслідок вибуху у Кам'янському загинула 45-річна жінка;

 

2023-02-23 09:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин