Події
Життя
Кримінал
Спіймали на гарячому: у Дніпрі викрили кабельних крадіїв

Спіймали на гарячому: у Дніпрі викрили кабельних крадіїв

Близько 4:00 ранку 21 березня працівники одного з охоронних агентств отримали повідомлення про те, що у одному з люків спрацювала сигналізація на пошкодження кабелю. Відправившись на місце виклику, вони побачили відчинений люк, але не змогли встановити пошкодження. Викликали поліцейських.

Про це повідомляє "РЕПОРТЕР" із посиланням на власні джерела.

Наряд поліції при патрулюванні вулиць помітив підозрілого чоловіка, що був одягнений в чорний одяг. При появі поліції він дістав з кишені робочі рукавиці та кинув на землю. Правоохоронці помітили, що під час спілкування чоловік важко дихав, наче перед цим пробіг чималу відстань, та дуже нервував.

У той же час представники охоронного агентства встановили, що викраденням кабелю займались 4 особи. Двоє з них побігли по іншій вулиці, а третій сховав великий чорний пакет біля одного з будинків та пішов у невідомому напрямку, четвертий почав бігти - його й було зупинено патрульним екіпажем.

Правоохоронці знайшли чорний пакет, всередині якого були зрізані кабелі. Відпрацювавши територію, за прикметами було знайдено й трьох інших осіб. Але причетність даних громадян до злочину встановити не вдалося. 

За даним фактом ведуться слідчі дії. 

Читайте також: Гауляйтер Бердянська проведе 15 років за ґратами;

 Росіяни знову обстріляли частину Запорізької області.

2023-03-21 14:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин