Події
Спілкувався з уявним другом та не розумів, в якому часі перебуває: у Дніпрі психічно хворий чоловік мало не влаштував пожежу

Спілкувався з уявним другом та не розумів, в якому часі перебуває: у Дніпрі психічно хворий чоловік мало не влаштував пожежу

8 вересня, близько опівночі, поліцейські Дніпра отримали повідомлення про психічно хворого чоловіка, який щось підпалив у своїй квартирі на вулиці Академіка Чекмарьова.

Прибувши на місце події, правоохоронці виявили особу 1978 року народження. Чоловік довго не відчиняв двері в той час, як з його квартири йшов запах газу та горіння.

Відчинивши двері, чоловік поводив себе агресивно, спілкувався з уявним другом, не розумів, в якому часі перебуває, палив сторонні предмети та пошкодив сантехніку.

На місце події також приїхав дядько встановленого громадянина 1948 року народження. За його словами, його небож має діагноз шизофренія та інвалідність 2 групи.

На місце події було викликано психіатричну бригаду та співробітників «Дніпрогазу» для перевірки та усунення витоку газу у квартирі.

Читайте також:

«Ніч з однією тривогою і одним обстрілом»: ситуація в Дніпропетровській області станом на ранок 9 вересня;

В боях за Херсонщину загинув 29-річний стрілець Максим Виногродський з Жовтих Вод;

У Кам'янському нетверезий водій пропонував поліціянтам 7 тис грн;

2022-09-09 13:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин