Життя
Війна в Україні
Справжнє диво: поранене подружжя під час ракетного обстрілу Дніпра отримало шанс на повноцінне життя

Справжнє диво: поранене подружжя під час ракетного обстрілу Дніпра отримало шанс на повноцінне життя

Лікарі розповіли, як почуває себе подружжя, яке було на АЗС у Дніпрі в момент влучання туди російської ракети 25 жовтня. 

Про це повідомили у прес службі Міської лікарні №4.

Медики провели колосальну роботу: лікарі фізичної та реабілітаційної медицини, медичні сестри, фізичні терапевти, ерготерапевти, психологи, які були поруч у найскладніші моменти.

«Коли наша команда почала працювати, пройшов місяць з моменту травми спинного мозку. Настя та Олексій не могли навіть повернутися на бік і були повністю залежні від оточуючих. Зараз, через 2 місяці  – вони самостійні, наскільки це можливо при такій травмі», – йдеться у повідомленні.

Анастасія каже, що добре пам’ятає той день. На перших заняттях з фізичної реабілітації в неї починалися панічні атаки, якщо в цей момент вмикали повітряну тривогу. Але вона навчилася справлятися з цим і працювати, стиснувши зуби. 

«Попереду ще багато роботи, але головне – вони знають, що не дивлячись на функціональні порушення, життя – продовжується!» – написали працівники медичної установи.

Читайте також:

Лобове ДТП у Кам’янському: рятувальники деблокували тіло жінки;

Залучали екскаватор: Пошукова собака загону «Антарєс» з Павлограду знайшла похованого воїна ЗСУ на глибині 1,7 м;

Зробив довідку про інвалідність: В Дніпрі судитимуть чоловіка за незаконне переправлення військовозобов’язаних через держкордон

2023-02-01 19:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин