Спорт
Стрибуни у воду з Дніпропетровщини стали призерами турніру в Іспанії

Стрибуни у воду з Дніпропетровщини стали призерами турніру в Іспанії

В неділю, 5 лютого, в Мадриді (Іспанія) завершився міжнародний дитячо-юнацький турнір зі стрибків у воду та хайдайвінгу «VII Madrid Open Diving & High Diving». Україну представляли 5 спортсменів з Дніпропетровської області. Загалом же тут змагались за медалі спортсмени з 8 країн світу.

Про це повідомляє ТГ-канал «Base of Ukrainian sports» та тренер Ольга Савчук.

Спортсмени з Дніпропетровщини вибороли 5 нагород на змаганнях зі стрибків у воду та 3 нагороди - у хайдайвінгу (12-метрова вежа).

«Наші спортсмени вибороли2 золоті, 4 срібні та 2 бронзових нагороди. Кожен із спортсменів продемонстрували нові дуже складні стрибки. Пишаюся нашою командою!!!», - написала тренер Ольга Савчук.

«Золото» та «срібло» турніру в іспанській столиці виграла учениця ДФКС (Дніпро) Неллі Чуканівська з Покрову. Першою представниця вікової групи А стала у змаганнях з хайдайвінгу, а другою - у стрибках у воду з вишки.

Також чемпіоном турніру з хайдайвінгу став 10-класник ДФКС Владислав Балькін. Крім того, юний український представник групи А став третім у змаганнях зі стрибків з метрового трампліна.

Три «срібні» нагороди змагань зі стрибків у воду здобув Дмитро Вишиванов. Він виступав у віковій групі С і став призером у стрибках із трампліна на 1 м та 3 м, а також змагань із вишки.

«Бронзовим» призером змагань із хайдайвінгу став Тимофій Толстих, який у фінальних спробах у боротьбі за нагороди випередив Дмитра Вишиванова.

Читайте також: Каратистка Олександра Шолохова з Запоріжжя виграла престижну K1 Premier League в Єгипті;

2023-02-08 09:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин