Кримінал
Свої речі упакував в поліетилен: На Закарпатті ухилянт з Дніпропетровщини планував вночі переплисти річку Тиса

Свої речі упакував в поліетилен: На Закарпатті ухилянт з Дніпропетровщини планував вночі переплисти річку Тиса

Сьогодні, 25 грудня, вночі наряд відділення «Солотвино» Мукачівського прикордонного загону затримав зловмисника, який, незважаючи на неодноразові застереження прикордонників, збирався перепливати річку Тиса. Вйїськовозобов’язаний таким чином хотів перетнути кордон, діставшись Румунії та уникнувши призову до лав Збройних сил України.

Про це повідомляє ДПСУ.

«Щоб випробувати долю у річці, рівень води якої щоденно зростає, чоловік прибув на Закарпаття із Дніпропетровщини. Усі свої речі відчайдух попакував у поліетилен, а щоб його не помітили охоронці держрубежу, планував незаконно перетнути кордон у темний час доби.

Нагадаємо, що від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, з річки Тиса дістали 12 потопельників, які намагались незаконно перетнути кордон», - пишуть прикордонники.

Ще одного правопорушника з Дніпропетровщини, який мав намір подолати високогірну ділянку кордону, затримали військовослужбовці відділення «Велятино».

Загалом за минулу добу на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону припинили 4 спроби порушення державного кордону, затримавши 15 осіб.

На ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Лужанка» наряд затримав групу осіб, серед яких було 7 дітей, 2 жінки та 3 чоловіків. Усі затримані є мешканцями Закарпаття, представниками ромської національності, які мали намір незаконно потрапити до Угорщини.

Решту порушень, які пов’язані зі спробами чоловіків призовного віку уникнути мобілізації, прикордонники припинили на кордоні з Румунією.

Прикордонники відділу «Ділове» зупинили неподалік від кордону одного мешканця Хмельниччини, чоловік не зміг пояснити мету свого перебування у прикордонні. Зрештою зізнався про свої наміри незаконно перетнути кордон.

Читайте також: Смертельна ДТП у Кривому Розі: поліція шукає свідків;

2022-12-25 18:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин