Війна в Україні
Події
«Так «Слава ЗСУ» чи ні?»: Загід Краснов прокоментував новий законопроект щодо мобілізації

«Так «Слава ЗСУ» чи ні?»: Загід Краснов прокоментував новий законопроект щодо мобілізації

Останніми днями між українцями в соцмережах розгортаються словесні поєдинки – реакція людей на новий законопроект щодо мобілізації зашкалює. Одні обурені, інші сприйняли спокійно. Дніпровський політик, бізнесмен та меценат Загід Краснов також виразив свою думку стосовно скандального законопроєкту.

Відповідний допис зʼявився на Facebook сторінці Краснова.
 

«Дивлячись на цю реакцію, в мене виникає певний дисонанс. Я не розумію деяких речей.

Як, наприклад сприймати людей, які кричать «Слава ЗСУ!», а потім йдуть в анонімний телеграм-канал про місця роздачі повісток і залишають інформацію, де бачили працівників ТЦК. Тобто вони не тільки самі не хочуть вступати до лав ЗСУ, а й іншим допомагають не отримати повістки.

Так «Слава ЗСУ» чи ні?», – пише політик.

Краснов вважає, що перш за все треба визначитися – ми хочемо захистити нашу землю чи здатися? Якщо здатися, то треба перестати займатися ліцемірством і кричати «Слава ЗСУ!». Якщо перемоги, то маємо зрозуміти – ніхто за нас самих країну не захистить. Треба брати повістки і йти на фронт. 

«Хтось може сказати – держава не виконує зобов’язань, гроші на армію розкрадаються, не вистачає всього. Але держава – це ми. При владі люди, яких ми самі обрали. Виходьте у публічну площину, висловте своє обурення, вимагайте посадити тих, хто розкрадає гроші для армії. Але воювати все одно потрібно, чи краще на зло корупціонерам віддати країну окупантам?» – задається питанням Краснов.

Водночас, Краснов називає «емоціями» вимоги відправити на фронт нардепів чи міністрів. Бо замість них доведеться ставити інших, щоб керували процесами.

Інше питання – чи воюють діти чи члени родин нардепів, міністрів та інших високопосадовців разом з народом? Тільки у випадку позитивної відповіді, останні будуть приймати рішення спрямовані на перемогу.

«Я розумію, що багато хто обурюється можливим запровадженням обмежень прав за ухиляння від служби. Я категорично проти будь-якого свавілля з боку влади, але певний примус, якщо не має іншого виходу, може мати місце. Але все має бути засновано на принципах справедливості і рівності всіх перед законом. Нинішній законопроект – лише «чернетка», яка буде ще доопрацьовуватися. Тому нашим нардепам слід підійти до кожного пункту зважено і відповідально. Бо мова йде про долю країни і кожного з нас», – ззаначив Краснов.

Читайте також:

Стало зле за кермом: рятувальники Дніпра допомогли ліквідувати наслідки смертельної ДТП;

Шахрайство під приводом працевлаштування: Криворізькі правоохоронці повідомили про підозру 48-річній жінці;

Внаслідок розстрілу автомобіля на Дніпропетровщині загинув водій: поліція розшукує злочинця

 

2023-12-28 16:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин