Війна в Україні
Терор мирного населення не припиняється: безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір 8 грудня

Терор мирного населення не припиняється: безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір 8 грудня

Сьогодні, 8 грудня, ворог вдарив по області ракетами і тричі обстріляв Нікополь з артилерії. Про це повідомив голова ДОР Микола Лукашук.

Внаслідок ракетного удару по Павлоградському району загинула одна особа. Поранення отримали 8 чоловік, від 32 до 66 років. Там пошкоджено навчальний заклад, виробничі будівлі, 17 приватних будинків, 5 дачних будинків, 9 господарчих споруд, храм, лінії електропередачі, газогони та легковий автомобіль. 

У Нікополі також постраждала місцева мешканка. 86-річна жінка була госпіталізована у стані середньої тяжкості.  Пошкоджено промислове підприємство, 9 приватних будинків, 8 господарчих споруд, трактор, паркани, газогони та лінія електропередачі.

В інших громадах області день минув без обстрілів.

Ворог не припиняє тероризувати мирне населення. Мої щирі співчуття рідним загиблого. Не забудемо і не пробачимо. За всі воєнні злочини, скоєні проти України, буде справедлива відплата.

Читайте також:

Викрав автівку та потрапив на ній у ДТП: слідчі поліції м. Синельникове повідомили про підозру чоловіку за незаконне заволодіння автомобілем;

В українських школах з'являться металошукачі, рамки та співробітники поліції;

У Вільнянську затримали чоловіка, який продавав канабіс

2023-12-08 20:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин