Події
Війна в Україні
«ТитаниUA»: новий соцально-освітній проєкт, присвячений ветеранам цієї війни

«ТитаниUA»: новий соцально-освітній проєкт, присвячений ветеранам цієї війни

Сьогодні, 21 березня, відбулася презентація нового соціально-освітнього проєкту Дніпропетровської обласної військової адміністрації «ТитаниUA». Мета проєкту – виховувати культуру толерантного ставлення у тилу до захисників України та показати воїнам, що навіть після важких уражень та ампутацій життя продовжується. Реальними прикладами надихнути їх рухатися далі.

Соціально-освітню ініціативу презентував голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак разом з оборонцями, які пройшли реабілітацію після важких поранень та змогли знайти себе у житті. 

«Навколо #ТитаниUA об'єднаємо воїнів. Тих, які пройшли бойове пекло. Важкі поранення. Ампутації. Та, долаючи виснажливий біль, не здалися. Більше того – досягли крутих результатів у кар'єрі, спорті, творчості... 

Вони стануть амбасадорами змін у житті демобілізованих. Їхніми провідниками на шляху відновлення. Поділяться власним досвідом. Підтримають. Бо краще не зрозуміє ніхто. 

Титанів більшає у суспільстві. Вони потребують шанобливого ставлення. Гідності та прийняття. І починаємо з себе. З відкритості ОВА до Героїв», – зазначив Лисак.

Читайте також:

Масштабна ДТП на Дніпропетровщині з 5 загиблими та 12 постраждалими: водію мікроавтобуса повідомлено про підозру;

На Запоріжжі повідомлено про підозру зрадниці, яка співпрацювала зі спецслужбами країни-агресора;

Ледь не вбив цивільну дружину: поліцейські м. Кривий Ріг повідомили нападнику про підозру

2024-03-21 15:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин