Події
«Трагедію спровокував загиблий»: Загід Краснов висловив власну думку щодо скандальної стрілянини на проспекті Мазепи у Дніпрі

«Трагедію спровокував загиблий»: Загід Краснов висловив власну думку щодо скандальної стрілянини на проспекті Мазепи у Дніпрі

29 серпня у Дніпрі на перехресті проспекту Івана Мазепи та вулиці Авіаційної сталася стрілянина. Водій Jaguar напав на патрульних, у відповідь один з поліцейських застосував зброю. Від отриманих поранень чоловік помер на місці. Думку щодо скандальної події висловив дніпровський політик, бізнесмен та меценат Загід Краснов.

Відповідний допис зʼявився на Facebook сторінці політика.

Краснов вважає, що трагедію своїми діями спровокував загиблий.

«Він порушив закон, відмовився підкоритися вимогам поліцейських, почав їх бити, зламав жінці-поліцейській щелепу і у підсумку був застрелений. А що він у такому випадку очікував у відповідь?

Я припускаю, що його дружина чи слідство доведуть неправість поліцейського. Але виникає питання, заради якої «високої мети» чоловік загинув сам, залишив дітей без батька і можливо зламав долю поліцейського? Заради самоствердження чи заради бажання зняти хайповий «Тік-Ток» і похизуватися своєю «крутістю» у соцмережах? Дурість», – пише Краснов.

За словами Краснова, кожний громадянин повинен підкорятися вимогам правоохоронців. Якщо не згоден – наймай адвокатів, доводь свою позицію у суді, пиши скарги, телефонуй на «гарячі лінії».

«Бити поліцейських не можна. Якщо кожний буде вважати, що він над законом чи сам і є закон, настане анархія, в нас стрілянина на вулицях буде кожен день.

Я сам – людина, яка твердо стоїть на ногах у цьому житті. Проте коли одного разу мене зупинив поліцейський і попросив дихнути у «драгер», я підкорився цій вимозі. Так, я був з ним не згоден, бо всі знають, що я ніколи не вживав і не вживаю алкоголь. Мені було неприємно, але того вимагає закон», – ділиться власною думкою політик.

Тим не менш, Краснов зазначає, що керівництву Нацполіції слід розібратися в цій ситуації і загалом більш ретельно і відповідально підбирати кадри.

Читайте також:

Обікрав матір майже на 300 тисяч гривень: у Кривому Розі поліцейські вручили підозру чоловікові;

В Україні держслужбовців та депутатів можуть мобілізувати на фронт;

Заволоділи 800 тис. доларів США: у Дніпрі викрито власника пунктів обміну валют та двох спільників

2023-08-30 17:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин