Події
Кримінал
У Дніпрі чоловік душив інспектора з паркування: нападнику загрожує тюрма

У Дніпрі чоловік душив інспектора з паркування: нападнику загрожує тюрма

У Дніпрі суд розгляне справу чоловіка, який напав на інспектора з паркування. Водій Chevrolet зупинився посеред виїзду з воріт. Інспектор почав виписувати штраф. Інцидент переріс у суперечку. У підсумку, кермувальник почав душити інспектора. Про це повідомляє Єдиний паркувальний простір.

«Наразі нападникові вже вручили обвинувальний акт у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 350 Кримінального кодексу України «Угроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов’язок», матеріали надіслано до суду. Чоловіку загрожує від 3 до 5 років обмеження чи позбавлення волі.

Це перша справа, що стосується нападу на інспектора з питань контролю за паркуванням у Дніпрі, яка дійшла до суду саме за цією статтею. Всі інші справи щодо нанесення побоїв інспекторам були кваліфіковані як завдання легких тілесних ушкоджень і передбачали покарання лише у вигляді штрафу. Тим часом у цьому випадку нападнику загрожує реальний тюремний термін», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У Дніпрі курсуватимуть додаткові маршрутки до кладовищ;

У Нікополі троє чоловіків та жінка займалися крадіжками;

Під Кам’янським авто злетіло в кювет та загорілося;

2023-03-24 11:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин