Події
У Дніпрі дільничні офіцери поліції виявили факт незаконного продажу тютюнових та алкогольних виробів на суму близько 200 тисяч гривень

У Дніпрі дільничні офіцери поліції виявили факт незаконного продажу тютюнових та алкогольних виробів на суму близько 200 тисяч гривень

26-29 січня дільничні офіцери поліції під час перевірки торговельних закладів в Індустріальному, Новокодацькому, Соборному, Шевченківському та Петриківському районах виявили порушення правил торгівлі.

Відносно порушників дільничні склали 12 адміністративних протоколів за ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) та ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадуємо, продаж підакцизних товарів (алкоголь чи тютюнові вироби) може здійснюватися виключно за наявності відповідної ліцензії. За посиланням в мережі Телеграм https://t.me/ExciseDPbot можна повідомити до поліції про роботу закладів, де здійснюється незаконна торгівля безакцизними товарами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Планові відключення газу у Дніпрі цього тижня: адреси;

У Нікополі затримали трьох підозрюваних у пограбуванні 45-річного чоловіка;

На Сонячній Набережній у Дніпрі чоловік випав з вікна багатоповерхівки: деталі.

2024-01-30 14:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин