Події
Кримінал
У Дніпрі курсант ДДУВС затримав чоловіка, який кидався на людей з камінням та погрозами вбивства

У Дніпрі курсант ДДУВС затримав чоловіка, який кидався на людей з камінням та погрозами вбивства

У Дніпрі курсант Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Юлій Плешаков затримав неадекватного агресивного чоловіка. Він кидався на перехожих з камінням та погрожував вбити. Про це повідомили у прес-службі університету.

Хлопець йшов вулицею Писаржевського у справах. Там він побачив що зловмисник 25 років лаявся на чоловіка похилого віку і погрожував. Він хотів кинути у жертву камінь, але промахнувся і поцілив у авто.  Юлій Плешаков наздогнав та затримав агресора.

 «Згадав прийоми, яким нас вчили на дисципліні зі спеціальної фізичної підготовки. Повалив на землю, застосував больовий прийом, заламав руки за спиною. Після цього обмежив рухомість, натиснувши коліном в області шиї», – розповідає курсант.

Далі відважний хлопець попросив перехожих викликати патруль і тримав зловмисника до приїзду.

«Це моє перше затримання у реальному житті. Але насправді було нескладно. Ми все це вивчали на практичних заняттях. Треба було тільки швидко зібратися з думками та діяти за певними алгоритмами», – додає другокурсник.

Затриманий поводився неадекватно, агресивно, говорив нерозбірливо. Схоже, перебував у алкогольному чи наркотичному сп’янінні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У голову та живіт: у Кривому Розі чоловік пошматував іншого шилом;

Під час гри несподівано впав: у університеті Альфреда Нобеля зупинилос серце 26-річного хлопця;

На Дніпропетровщині через електропічку ледь не загинула жінка;

2023-02-28 12:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин