Життя
У Дніпрі не буде офіційних місць для Водохреща

У Дніпрі не буде офіційних місць для Водохреща

Цього року через воєнний стан офіційні місця для занурення на Водохреще не облаштовуватимуть у Дніпрі. Заявки до ДСНС на облаштування місць не надходили. Про це повідомили у ДМР.

«Зараз температура в річці 3-5 градусів, і таке занурення є досить небезпечним для непідготовлених, нетренованих людей, а також тих, що мають хронічні недуги (серцево-судинні, легеневі тощо) або з гострими респіраторними захворюваннями у гострому стані перебігу. Тому медицина не рекомендує більшості осіб занурюватися у воду. Після таких занурювань нетреновані люди можуть отримати загострення хронічних хвороб. А якщо людина має ішемічну хворобу серця чи бронхіальну астму, занурювання може бути дуже небезпечним», — прокоментував головний спеціаліст департаменту охорони здоров'я населення ДМР, кандидат медичних наук Олександр Новіков.

У Нікополі встановлені заборони з приводу Каховського водосховища. Про це йдеться в офіційних документах.

1. Забороняєтьсяпроведення заходів, присвячених святкуванню Хрещення Господня (Водохреще) на береговій лінії Каховського водосховища в акваторії Каховського водосховища територіальних громад Нікопольського району.

2. Громадянам, релігійним громадам забороняєтьсявиходити на берегову лінію Каховського водосховища та купатися в акваторії Каховського водосховища територіальних громад Нікопольського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У Дніпрі двоє невідомих напали з ножем на чоловіка посеред дня: деталі;

У Марганці чоловік жорстоко відібрав життя у співмешканки;

В Апостоловому вбили 60-річного чоловіка;

2023-01-18 16:37:00
true
Відео Дня






Архів Новин