Кримінал
Події
У Дніпрі поліцейські повідомили про підозру двом чоловікам за викрадення скутера: подробиці

У Дніпрі поліцейські повідомили про підозру двом чоловікам за викрадення скутера: подробиці

22 жовтня, близько 19:20, із заявою про незаконне заволодіння транспортним засобом до поліції звернувся 25-річний місцевий житель. Власник мототранспорту залишив ключі в замку запалювання, чим і скористалися зловмисники.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Поліцейські розшукали викрадений скутер, а також встановили особи зловмисників. Ними виявилися 34- та 48-річні неодноразово судимі місцеві мешканці.

Працівники Дніпровського районного управління поліції затримали чоловіків у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 23 жовтня їм повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального коде України. Максимальне покарання за вчинений злочин - до 8 років позбавлення волі. Триває слідство.

Читайте також:

Хабар за «вирішення питання» щодо користування арештованою земельною ділянкою: у Синельниковому судитимуть експосадовця;

В Україні внесено зміни до Правил дорожнього руху;

Не впорався з керуванням та здійснив наїзд на трубу теплотраси: у Кривому Розі надзвичайники деблокували водія з пошкодженого автобуса

2023-10-24 18:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин