Спорт
Події
У Дніпрі пройшов обласний Фестиваль боротьби та єдиноборств

У Дніпрі пройшов обласний Фестиваль боротьби та єдиноборств

Обласний Фестиваль боротьби та єдиноборств пройшов у Дніпрі. Він зібрав понад 600 хлопців та дівчас з усієї області. Демонстрували своб майстерність у пʼяти видах спорту: вільна боротьба, греко-римська боротьба, дзюдо, тхеквондо та карате.

Про це повідомив очільник ДніпроОДА Сергій Лисак.

«Загартованість, воля і жага до перемоги. Те, що об’єднує юних спортсменів, які з усієї області зібралися на Фестиваль боротьби та єдиноборств. Понад 600 хлопців і дівчат.

Свою майстерність вони демонструють у п’яти видах спорту. Боротьба вільна та греко-римська. Дзюдо, тхеквондо і карате.

Підтримати учасників регіональних змагань приїхали чемпіон Олімпійських ігор Жан Беленюк та головний тренер національної збірної з греко-римської боротьби Володимир Шацьких. З напутнім словом онлайн звернулися й президент НОК України Вадим Гутцайт і бронзова призерка Олімпіади-2020 в Токіо Дарʼя Білодід.

Діти у захваті, чому безмежно радіють їхні батьки. А наставники переживають за результат підопічних. Зрештою, емоцій через край, адже такого рівня захід Дніпропетровщина проводить вперше!

За можливість формувати спортивне майбутнє вдячний Силам оборони! Всім, хто долучився, – за підтримку».

Читайте також:

Викрав автівку та потрапив на ній у ДТП: слідчі поліції м. Синельникове повідомили про підозру чоловіку за незаконне заволодіння автомобілем;

В українських школах з'являться металошукачі, рамки та співробітники поліції;

У Вільнянську затримали чоловіка, який продавав канабіс.

2023-12-09 14:40:00
true
Відео Дня






Архів Новин