Війна в Україні
Життя
У Дніпрі пропонують назвати вулицю на честь загиблого на фронті Максима Семенова: він був популяризатором вуличних видів спорту

У Дніпрі пропонують назвати вулицю на честь загиблого на фронті Максима Семенова: він був популяризатором вуличних видів спорту

У Дніпрі пропонують перейменувати одну з вулиць на честь активіста та Героя Максима Семенова. Він багато років очолював міську Асоціацію велосипедистів та заснував Асоціацію екстремальних видів спорту. Боєць загинув через міну на Донецькому напрямку.

Якими заходами займався Максим Семенов? (це ще не всі)

«Всеукраїнська зустріч хайлайнерів «Dnipro Highline Meeting 2019», «Big Waterjump Contest DAES», «UCRAZYANS» Фестиваль соціальних ініціатив 2018, Кубок «Каравану» з вуличних танців, Кубок «Каравану» зі скейт-кросу, Національний рекорд України з хайлайну, Фестивалі спортивного туризму, «Велодень», «Dnepr Extreme Open», «Dnepr Rover Fest», «День Невесомости», «World Youth Day 2015», Фінал Кубка України з міні-даунхілу, Орільська «Еко-естафета», Уроки екстремального спорту для вихованців дитячих будинків, Проєкт «Велошкола».

Також чоловік брав участь у проєктування та будівництві першого громадського скейт-парку у Дніпрі, першого памп-треку, першого паркур-майданчику зі скеледромом. А також був серед ініціаторів та членів робочої групи з розроблення проєкту програми розвитку велосипедної інфраструктури Дніпра на 2016-2022 роки.

Максим Семенов загинув у травні 2022 року. Він пішов боронити нас у 25-ту окрему повітрянодесантну Січеславську бригаду. Перебуваючи на передовій Донецького напрямку, дніпрянин поліг через розірвану міну.

Ми маємо віддати шану Героєві, який у Дніпрі стояв за здорове життя та розвиток спорту, а на передовій – за наші життя та волю», - йдеться у тексті петиції.

Віддати свій голос за петицію можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Заборона на музику у маршрутках: куди скаржитися у Дніпрі;

СТОП фейк: основні тези ворожої дезінформації;

У Запорізькій області знайшли тіла рибалок: вони були у машині в річці;

2022-10-10 15:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин