Життя
У Дніпрі пропонують зробити безкоштовний проїзд для переселенців

У Дніпрі пропонують зробити безкоштовний проїзд для переселенців

На сайті Єдиної системи місцевих петицій з’явилася пропозиція зробити безкоштовним проїзд для вимушено переселених осіб у маршрутках та в електротранспорті Дніпра.

Автор ініціативи підкреслює, багато осіб через російську агресію мають знищене або пошкоджене житло. Через це та небезпеку для життя люди переїхали у більш безпечні міста, у тому числі, до обласного центру Дніпропетровщини.

«У зв'язку з цим переселенці вимушені витрачати багато коштів на аренду житла, окрім цього переселенцям потрібно пересуватись по місту з різних причин: реєстрації на новому місці, відвідування різних організацій, отримання гуманітарної допомоги, з питань працевлаштування тощо.

Виходячи з цього внутрішньо переміщені особи вимушені значну частину своїх коштів витрачати на проїзд у транспорті (у багатьох з переселенців є проблеми з працевлаштуванням і відсутня робота).

Тому прошу зробити безкоштовний проїзд для вимушено переселених осіб у електротранспорті та маршрутних транспортних засобах», - йдеться у тексті петиції. 

Для того, аби її розглянули у міській раді Дніпра, потрібно набрати 3 тисячі підписів 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Наніс матері 250 поранень ножем: В Дніпрі суд приговорив 24-річного чоловіка до довічного ув’язнення;

В Кривому Розі внаслідок пострілу з гранатомета жінка і чоловік потрапили до лікарні;

У поліції Запорізької області новий очільник;

 

 

2022-08-18 15:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин