Події
У Дніпрі розшукали чотирьох дітей, які загубились

У Дніпрі розшукали чотирьох дітей, які загубились

Вчора протягом дня, 15 жовтня, у Дніпрі сталось кілька випадків, коли діти загубились. В усіх випадках патрульні розшукали неповнолітніх, провели профілактичні бесіди з батьками та передали інформацію представникам ювенальної превенції.

Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Дніпропетровської області.

Вдень у Новокодацькому районі хлопчик 10 років та дівчинка 3 років зникли з поля зору батьків під час прогулянки у дворі. Мами дітей зателефонували на спецлінію 102 та попросили про допомогу. Врешті решт, дітей розшукали на дитячому майданчику у сусідньому дворі та повернули їх батькам.

У цей час про зникнення дитини у Індустріальному районі повідомила й інша жінка. Вона розповіла, що була з 8-річним онуком у магазині, а пізніше побачила, що той зник. Інспектори стали на пошуки та вже за кілька хвилин знайшли хлопчика неподалік від місця його проживання. Той розповів, що вирішив самостійно піти додому.

Увечері цього ж дня, повідомлення про зникнення дівчини 13 років надійшло з Шевченківського району. Жінка розповіла, що її донька гуляла в одному з дворів, але несподівано кудись зникла. Поліцейські, які прибули на виклик, оглянули прилеглі майданчики та двори. Згодом, дитину знайшли біля одного з житлових комплексів по сусідству. 

В усіх випадках патрульні провели профілактичні бесіди з батьками дітей та передали інформацію представникам ювенальної превенції.

Читайте також:

Наїхав на поліцейського на Хмельниччині: водію фури з Запоріжжя загрожує суд;

В Україні змінили правила перетину держкордону для водіїв вантажного та пасажирського транспорту;

У Жовтих Водах врятували двох дівчат, які опинилися на схилі кар’єру

2023-10-16 18:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин