Події
Життя
У Дніпрі студент ДДУВС врятував людину від самогубства

У Дніпрі студент ДДУВС врятував людину від самогубства

Днями курсант 3 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Євген Кафаров врятував молодика від самогубства. Юнак повертався додому трамваєм, але він раптово зупинився. Про це повідомили у прес-службі університету.

«Я зрозумів, що попереду якась перешкода. Коли визирнув та побачив людину, яка лежить прямо посеред трамвайних колій, на мить подумав, що її вже збито. Та на щастя, трамвай вчасно зупинився», - розповів курсант.

Євген вибіг на вулицю і побачив хлопця, якому не більше 25-ти років. Він відтягнув його подалі від колії і почав говорити. Юнак розповів, що вирішив покінчити життя самогубством через особисті причини.

«Що саме спонукало його до такого вчинку, хлопець не сказав. Та враховуючи, що спочатку він взагалі проявляв агресію, через якийсь час вдалося налагодити з ним мінімальний контакт. Він зазначив, що переїхав сюди з Добропілля, Донецької області. Та коли я запитував, чому той зважився на самогубство, юнак лише починав плакати.

На практиці вже неодноразово потрапляв у такі стресові ситуації, тому в цілому не розгубився. Добре розумію, що ні в якому разі не можна залишати людину у такому стані, адже ситуація не з простих. Залишив би його на цій зупинці, він міг би кинутися під наступний трамвай», - додав Євген Кафаров.

Курсант викликав поліцейських, та, дочекавшись їхнього прибуття на місце події, пояснив усі обставини. У ДДУВС передбачається відзначення курсанта за зразкове виконання службових обов’язків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У Кривому Розі авто збило жінку на 8 місяці вагітності;

Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 10 листопада;

В Дніпрі армія РФ дронами зруйнувала депо «Нової пошти»;

2022-11-10 15:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин