Події
Життя
Кримінал
У Дніпрі судитимуть чоловіка за серію жорстоких вбивств, у тому числі 13-річного хлопця

У Дніпрі судитимуть чоловіка за серію жорстоких вбивств, у тому числі 13-річного хлопця

Слідством встановлено, що у серпні 2022 року обвинувачений із метою заволодіння цінним майном знайомого вчинив розбійний напад на його домоволодіння. Він зі зброєю заліз до будинку, де на той час перебував 13-річний пасинок господаря. Побачивши незнайомого, дитина намагалася його зупинити, але зловмисник здійснив вогнепальний постріл у хлопчика, а потім наніс численні удари ножем по тілу. Від отриманих травм хлопець помер на місці.

Чоловіка було затримано правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили епізоди інших жорстоких вбивств. Усі злочини було здійснено задля власної наживи та детально сплановано.

Так, чоловік вбив та розчленував рідного брата а потім шляхом підроблення документів заволодів його квартирою. 

Маючи конфлікт з керівником автогаражного кооперативу та бажаючи повернути керівну посаду, злодій наніс численні смертельні удари ножем потерпілому, а тіло сховав у гаражі.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою, йому загрожує довічне позбавлення волі. За клопотанням прокурора судом накладено арешт на все майно обвинуваченого.

Також слідству стало відомо, що у деяких злочинах чоловікові допомагав його син. Встановлено його співучасть у вчиненні розбійного нападу та скеровано обвинувальний акт до суду за фактами розбою, незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами, вибуховими речовинами, незаконного придбання, зберігання з метою збуту психотропних речовин

Під час обшуку у гаражному приміщенні батька та сина вилучено засоби конспірації, схеми реалізації злочинів, підробні номери автівки, мобільні телефони, саморобну вогнепальну зброю та ножі, гранати, набої, психотропні речовини.

Читайте також:

В Україні хочуть дозволити керування праворульними автомобілями під час воєнного стану;

Нерестові обмеження на вилов риби на Дніпропетровщині: що варто знати.

2023-04-05 16:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин