Війна в Україні
Життя
У Дніпрі тимчасово зменшують кількість електротранспорту і зачиняють станцію метрополітену

У Дніпрі тимчасово зменшують кількість електротранспорту і зачиняють станцію метрополітену

Через складну ситуацію в енергетичній галузі України, зумовлену воєнними злочинами Росії, у Дніпрі прийнято рішення про скорочення кількості рухомого складу трамвайних та тролейбусних маршрутів. Така інформація значиться у Протоколі №38 Дніпропетровської регіональної комісії з питань ТЕБ і НС. Мета одна – заощадження електроенергії.

«Для зменшення впливу цих обмежень на провізну спроможність електротранспорту, ця кількість буде розподілена серед різних маршрутів: трамвайні №№1, 5 та 9 зменшення по 1од., №№11 та 15 зменшення по 3 од., тролейбусні №№ 1, 2, 3, 5, 6, 8, 12, 16, 17, 20 та 21 - зменшення по 1 од. Вказані маршрути працюватимуть в оперативному режимі, без додержання звичайного розкладу руху. Також до виправлення дефіциту електроенергії у вагонах трамваїв та тролейбусів не буде працювати опалення», - йдеться у документі.

Також, з 21 жовтня станція метрополітену «Заводська» буде зачинена, поїзди тут зупинятися не будуть. АЛЕ: СТАНЦІЯ ВІДКРИВАТИМЕ СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ПІД ЧАС ПОВІТРЯНИХ ТРИВОГ У ЯКОСТІ СХОВИЩА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У Павлограді викрили шахрайську схему з орендою квартир: подробиці;

Поліцейські затримали серійну крадійку у Нікополі: подробиці;

В Апостолово мотоцикл врізався у велосипедиста: обидва водія загинули;

2022-10-21 09:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин