Події
Кримінал
У Дніпрі у чоловіка вилучили наркотики на понад 2 млн грн

У Дніпрі у чоловіка вилучили наркотики на понад 2 млн грн

У Дніпрі затримали уродженця Синельниківського району, який збував наркотики та психотропи по всій країні за допомогою сервісу поштових відправлень. У нього були кокаїн, «LSD», MDMA, амфетамін, «Альфа-PVP» та інші заборонені речовини. Про це повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області.

34-річного чоловіка затримали, коли він намагався відправити чергову партію товарів.

«Встановлено, що фігурант працював на Телеграм-канал з продажу заборонених речовин. Зловмисник отримував гуртові партії «товару», зберігав та фасував їх на дози в орендованій квартирі. Збував заборонені речовини через сервіси поштових відправлень на території країни, а гроші отримував на банківську карту. Щомісяця фігурант робив близько сотні відправлень, отримуючи понад 50 тисяч гривень прибутку. 

Під час поверхневого огляду фігуранта та обшуку за місцем його мешкання правоохоронці вилучили кокаїн, близько 400 марок «LSD», понад 400 пігулок MDMA, понад 5 тисяч заборонених до обігу нарковмісних пігулок, амфетамін, «Альфа-PVP», мефедрон, псилоцибінові гриби та диметилтриптамін (DMT). Крім того, виявлено електронні ваги та засоби для фасування», - йдеться у повідомленні.

За цінами чорного ринку вилучене вартує понад 2 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У Дніпрі на смерть збили дитину з собакою: що вирішив суд;

Спалахнула машина та водій: на Гаванській палала BMW 525;

У Дніпрі на Каверіна горіла квартира: врятовано чоловіка;

2023-02-17 12:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин