Події
Кримінал
У Дніпрі викрили двох лікарок-психіатрів, які видавали рецепти на метадон

У Дніпрі викрили двох лікарок-психіатрів, які видавали рецепти на метадон

Злочинну діяльність медичних працівниць викрили поліцейські управління боротьби з наркозлочинністю в Дніпропетровській області. Лікарки порушили численні накази та інструкції під час видачі рецептів на отримання лікарських препаратів, що містять наркотичний засіб чи психотропну речовину.

Про це повідомили у прес службі ГУ НП у Дніпропетровській області.

В середу, 19 квітня, за місцями роботи та проживання фігуранток відбулися санкціоновані обшуки, в ході яких поліцейські вилучили майже 800 пігулок метадону, печатки лікаря та підприємства, рецептурні бланки, а також журнали обліку наркотичних засобів та рецептурних бланків, медичні картки хворих осіб.

Вилучені речовини направлені на експертизу. За її результатами буде прийнято рішення про вручення зловмисницям повідомлення про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених:

  • ч. 2 ст. 319 (незаконна видача рецепта на право придбання наркотичних засобів або психотропних речовин);

  • ст. 320 (порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) Кримінального кодексу України.

Слідчі дії тривають.

Читайте також:

«Зливав» позиції ЗСУ сину-військовослужбовцю рф: 15 років тюрми отримав мешканець Марганця;

ДСНС: Підтопленими залишаються 89 будинків на Дніпропетровщині;

Загинули внаслідок обстрілу військовими рф: Прокуратура відкрила провадження щодо смерті двох мирних жителів села Мала Токмачка Запорізької області

2023-04-21 20:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин