Кримінал
Події
У Дніпрі викрито правоохоронців-наркоділків: подробиці

У Дніпрі викрито правоохоронців-наркоділків: подробиці

 

В ході багатоетапної спецоперації у Дніпрі припинено діяльність злочинного наркоугруповання, до складу якого увійшли 10 осіб, четверо з яких – правоохоронці.

Їм інкримінують участь у злочинній організації,  незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту психотропних речовин та організація, утримання місць для незаконного вживання метамфетаміну (ч. 1-3 ст. 255, ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 317 КК України).

Про це повідомили у прес службі Дніпропетровської обласної прокуратури.

За даними слідства, організував злочинне угруповання начальник сектору Дніпровського управління поліції області. Він залучив до «бізнесу» дев’ятьох осіб. Правоохоронці «кришували» злочинну діяльність, інші учасники відповідали за реалізацію та закупівлю психотропів.

Продаж здійснювали цілодобово на території однієї зі станцій техобслуговування автомобілів міста. Там облаштували спеціальну кімнату, де можна було придбати та вжити психотроп. Коштувала така послуга 750 грн за одну дозу.

Щомісячний обіг із незаконної реалізації складав понад 1,5 млн грн.

Під час обшуків правоохоронці вилучили метамфетамін, знаряддя та засоби для фасування, зважування психотропу, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, банківські картки, флешнакопичувачі, чорнові записи, грошові кошти та  зброю.

Наразі 10 учасникам повідомлено про підозру та скеровано до суду клопотання щодо обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Читайте також:

Загинула жінка: у П'ятихатках мікроавтобус Renault зіткнувся з Seat;

До 10 років за гратами: в Україні хочуть ввести покарання за злочинні накази;

СБУ затримала агента рф, який хотів підірвати залізницю на Дніпропетровщині для зриву контрнаступу ЗСУ

 

2023-06-19 16:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин