Події
Життя
У Дніпрі водний патруль виявив чотирьох рибалок-порушників нерестової заборони

У Дніпрі водний патруль виявив чотирьох рибалок-порушників нерестової заборони

6 травня патрульні роти з обслуговування водних об'єктів помітили на річці Дніпро гумовий човен, в якому перебували двоє чоловіків. Вони витягували сітки зі свіжовиловленою рибою. Чоловіки виловили 16 карасів, 13 лящів, 2 коропи, 2 окуні, 2 раки та 1 плітку. Попередньо, сума збитку, нанесеного довкіллю становить понад 68, 5 тис. грн. 

7 травня у Новокодацькому районі інспектори виявили автомобіль ВАЗ, що рухався під час комендантської години. Його зупинили. Під час перевірки водія та його транспортного засобу поліцейські виявили сітки, гумовий човен та свіжовиловлену рибу: 60 карасів, 4 коропи, 23 лящі та 1 сома. Попередньо, сума збитків становить майже 153 тис. грн. 

9 травня вночі також у Новокодацькому районі водники помітили на річці гумовий човен із невідомим чоловіком. Той пристав до берега та виніс із човна мішок. Патрульні підійшли, аби перевірити громадянина. У мішку виявили сітку та свіжовиловлену рибу: 11 лящів, 3 сазани, 1 судак та 1 карась. Попередньо, сума завданих збитків становить понад 34 тис. грн.

В усіх випадках, оскільки в діях громадян вбачалися ознаки кримінального правопорушення за ст. 249 (Незаконне заняття рибним промислом) ККУ, поліцейські викликали слідчо-оперативну групу фіксування вказаних фактів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
 
 
2023-05-11 12:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин