Події
Кримінал
У Дніпрі встановлюють обставини викрадення чоловіка: подробиці

У Дніпрі встановлюють обставини викрадення чоловіка: подробиці

19 березня чергові патрульної поліції отримали виклик, в якому повідомлялося про викрадення людини. 

Правоохоронці прибули за вказаною адресою та опитали власника магазину та продавчиню, які розповіли, що до приміщення увірвалися троє невідомих, почали бити одного з відвідувачів, після чого витягли на вулицю і повели у невідомому напрямку.

Про це повідомляє "РЕПОРТЕР" із посиланням на власні джерела.

На місце викликали дружину потерпілого, яка повідомила, що в її чоловіка могли бути конфлікти через колишню роботу. Також жінка повідомила ім’я знайомого свого чоловіка, через якого ці  конфлікти й могли статися. 

Поліція встановила особу підозрюваного, а жінка потерпілого показала його фото продавчині магазину - та впізнала в ньому одного з нападників. 

Правоохоронці оперативно зʼясували адресу проживання підозрюваного та виїхали на місце разом із дружиною потерпілого. Пізніше він сам зателефонував і повідомив, що перебуває неподалік від адреси проживання одного з нападників. 

Знайдений чоловік мав численні побої, підозру на струс мозку, був наляканий та зорієнтований. Він відмовився від виклику “швидкої” та не схотів подавати заяву на нападників, а також не надав жодних пояснень ситуації. 

Читайте також: Обережно, небезпечний предмет: у Чечелівському районі Дніпра перехожий знайшов гранату;

Підлетів на декілька метрів у повітря та впав на газон: у Дніпрі на перехресті Набережної Заводської збили пішохода.

2023-03-20 16:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин