Події
У листопаді енергетики ДТЕК повернули світло у 24 тисячі осель Дніпропетровщини

У листопаді енергетики ДТЕК повернули світло у 24 тисячі осель Дніпропетровщини

Протягом минулого місяця аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі відновили електропостачання для 24 тисяч родин, які постраждали від обстрілів у Дніпропетровській області. Після кожної атаки ворога фахівці максимально оперативно ремонтують електромережі, щойно отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС. Наша мета – забезпечити села та міста електроенергією, що необхідно для нормального життя мешканців регіону.

Ворог продовжує здійснювати систематичні терористичні атаки по цивільних та енергетичних об'єктах Дніпропетровщини.  Через обстріли регулярно страждають електромережі, без світла лишаються тисячі мешканців.

Протягом листопада фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі відновили електропостачання для 24 016 родин в південних районах, наближених до зон активних бойових дій та тимчасово окупованих територій.

Тільки за минулий тиждень енергетики повернули світло після обстрілів у 5,4 тисячі домогосподарств області.

Аварійні бригади відновлюють електромережі одразу, як отримують дозвіл від Збройних сил України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій. З початку повномасштабної війни енергетики ДТЕК повернули електроживлення у 1,17 млн* осель Дніпропетровської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Вода в Україні може здорожчати на 50%: подробиці;

На пожежі у Тернівці виявили тіло загиблої жінки;

Поліція Дніпра більше місяця розшукує 63-річного Євгена Корсуна: прикмети.

2023-12-04 15:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин