Війна в Україні
Життя
У школи на Дніпропетровщині передали нові автобуси замість тих, які забрали для ЗСУ

У школи на Дніпропетровщині передали нові автобуси замість тих, які забрали для ЗСУ

У школи нашої області передали нові автобуси замість тих, які забрали на потреби ЗСУ. Загалом, ще 10 машин передали на потреби освітян. Про це розповіли в ДОР.

З початку повномасштабного російського вторгнення, свій шкільний транспорт громади віддали військовим.

«До початку повномасштабної війни шкільний автопарк нашої області налічував 499 автобусів. З 24 лютого освіта Дніпропетровщини стала однією з тих сфер, які найбільше включились у допомогу ЗСУ та людям, які опинилися в біді: поселяли у школах та спортзалах вимушених переселенців, годували їх, допомагали фронту, плели маскувальні сітки й віддали на потреби армії майже 400 шкільних автобусів», – розповів Микола Лукашук.

Передані «Еталони» безпечні і комфортні. Хоча зараз діти вчаться здебільшого онлайн, але ж всі вірять в ЗСУ і чекають, коли можна буде повернутися до звичного режиму роботи. Оскільки до навчальних закладів підвозяться діти і з навколишніх сіл, шкільний автопарк має бути готовий заздалегідь.

За рахунок цільових коштів з державного бюджету з урахуванням співфінансування місцевих бюджетів цьогоріч було здійснено придбання 46 шкільних автобусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У Кам’янському двоє юнаків побили людину та силою відібрали речі;

У Дніпрі на пожежі врятували двох жінок;

Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 14 грудня;

2022-12-14 16:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин