Події
«Україна – це кожен з нас»: Загід Краснов привітав громадян з Днем Соборності України

«Україна – це кожен з нас»: Загід Краснов привітав громадян з Днем Соборності України

Сьогодні, 22 січня, у нашій державі відзначається День Соборності України – 22 січня 1919 року українському народу оголосили універсал про об'єднання УНР і ЗУНР у соборну Україну. Дніпровський політик, бізнесмен та меценат Загід Краснов привітав співвітчизників зі святом на своїй сторінці у Facebook.

«Вітаючи одне одного з Днем Соборності України, ми маємо сьогодні як ніколи пам’ятати, що Україна – це кожен з нас. Це головне, це постійно має бути в нашій свідомості і визначити наші дії. А Соборність – це наша єдність», – пише Краснов.  

За словами політика, в умовах війни все це набуло нового сенсу і нового змісту. Саме єдність - це наша головна зброя, яка породжує рішучість, незламність і віру в Перемогу.

«Сьогодні як ніколи кожен з нас несе відповідальність за майбутнє рідної землі – воюючи на фронті, підтримуючи наших захисників, працюючи і сплачуючи податки. Відповідальність перед собою, перед своїми дітьми, перед майбутнім України. І ми маємо відкинути у бік все зайве, щоб зосередитися на головному – вистояти і перемогти! З Днем Соборності України!», – зазначив Краснов.

Читайте також:

Нанесли ножові поранення громадянам: за скоєння тяжких злочинів поліцейські Дніпра затримали двох чоловіків;

В Україні запровадять множинне громадянство;

У Дніпрі ліквідували пожежу на Центральному мосту

2024-01-22 18:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин