Політика
Події
«Урядовці ведуть себе так, нібито немає війни»: Загід Краснов прокоментував закон «Про реєстровані партнерства» та рішення нардепів

«Урядовці ведуть себе так, нібито немає війни»: Загід Краснов прокоментував закон «Про реєстровані партнерства» та рішення нардепів

Дніпровський політик, бізнесмен та меценат Загід Краснов висловив свою думку щодо скандального закнопроєкту «Про реєстровані партнерства» та прокоментував рішення, які приймають урядовці.

Відповідний допис зʼявився на Facebook сторінці політика.

«Для наближення Перемоги кожний можновладець чи нардеп під час ухвалення рішень чи законів має ставити собі головне питання: «Як це допоможе Україні перемогти»?

Бо наші урядовці ведуть себе так, нібито немає війни, їм нікуди поспішати і все саме собою розсосеться. Ніби наші воїни не гинуть щодня на фронті, а наші діти і жінки не гинуть від ракетних обстрілів», – пише Краснов.

За словами політика, замість вирішення реально важливих питань, наші нардепи, прикриваючись «правами людини», лобіюють закони про одностатеві шлюби, легалізацію канабісу та декриміналізації порно. 

«Серйозно? А права наших воїнів, наших поранених достатньо захищені? Вони мають все необхідне? А права наших жінок, дітей, пенсіонерів достатньо захищені? Вони у безпеці і всім забезпечені?

Коли на фронті не вистачає не тільки зброї чи снарядів, а елементарних аптечок, а ми витрачаємо бюджетні кошти на серіали, музеї, бруківку, стадіони - як це нам допоможе перемогти?», – задається питанням Краснов.  

Крім того, в той час як багато хто з воїнів воюють вже другий рік, нардепи оголошують амністію дезертирам, які незаконно втекли з країни.

«Тобто генофонд нації не ті, хто захищає свою країну зі зброєю, і не ті, хто залишився і щодня працює на Перемогу, а фактично дезертири? То скажіть про це нашим воїнам в обличчя», – пише політик.

За словами Краснова. таких питань безліч. Саме тому нашим можновладцям слід схаменутися, перестати влаштовувати «зашквари» і нарешті подумати про країну. Сьогодні дії кожного українця мають бути підпорядковані одному єдиному питанню: «Як це допоможе Україні перемогти».

Читайте також:

Підлітки били та грабували перехожих у Кривому Розі: що вирішив суд;

Два тижні замість шести місяців: військовим дозволили списувати втрачене у бою майно за спрощеною процедурою;

Допомогти може кожен: в Обухівці потребують допомоги волонтерів для розбору завалів після ракетного обстрілу

2023-10-19 19:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин