Кримінал
В Дніпрі 21-річний агресивний чоловік вдарив ножем батька

В Дніпрі 21-річний агресивний чоловік вдарив ножем батька

В суботу, 4 березня, вдень поліцію викликали до будинку на провул. Токарний – тут агресивний молодик поранив ножем батька.

Про це повідомило інформоване джерело.

50-річний поранений розповів поліції, що син, на фоні ведення аморального способу життя, вживання алкоголю та наркотиків, спровокував словесний конфлікт. Батько, намагаючись уникнути конфлікту, хотів вийти з дому, але його син дістав ніж та намагався нанести колоті рани в живіт. Він пошкодив верхній одяг та завдав фізичного болю, однак батько отримав різану рану фаланги пальця внаслідок самооборони, коли намагався забрати ніж.

Після нападу на батька молодик пішов з дому. Але правоохоронці затримали його на перехресті вул. Робоча та вул. Уральська.  При проведенні поверхневої перевірки в нього виявили предмет, схожий на ніж.

На місце події викликали СОГ відділу поліції. Речові докази вилучили. Нападника за вказівкою слідчого доставили до відділу поліції.

Читайте також: Як відбувалось захоплення: «Енергоатом» випустив фільм «Ядерний шантаж» до річниці окупації Запорізької АЕС;

Графіки відключень світла можуть повернутися: деталі;

2023-03-06 10:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин