Кримінал
В Дніпрі чоловік пропонував за 200 грн. купити саморобну гранату «хаттабку»

В Дніпрі чоловік пропонував за 200 грн. купити саморобну гранату «хаттабку»

Вчора, 8 березня, на зупинці громадського транспорту по вул. Амбулаторній чоловік запропонував іншому чоловікові купити в нього саморобну гранату, яку називають «хаттабка». Поліцейським він пояснив, що знайшов її у смітнику.

Про це повідомило інформоване джерело.

Заявник, який викликав поліцію, розповів, що чоловіків було двоє: один був з гранатою, а інший – відійшов за наркотиками. З ними був білий собака породи самоїд.

Патрульні застали 43-річного та 30-річного чоловіків на зупинці. При поверхневій перевірці у одного з них правоохоронці виявили гранату.

«Він пояснив, що предмет, схожий на гранату, знайшов в металевому сміттєвому баці за 10-15 хвилин до нашого приїзду», - розповіло інформоване джерело.

Для забезпечення публічної безпеки та порядку куртку чоловіка, в кишені якої знаходився предмет, схожий на гранату, зняли та віднесли на безпечну відстань від зупинки громадського транспорту, де знаходилися люди.

На місце події прибули СОГ відділу поліції та вибухотехніки. Предмет, схожий на гранату, передали вибухотехнікам для ручного безконтактного знешкодження, тому що на місці не вдалося від'єднати запал від корпусу.

Власника гранати затримали.

Читайте також: В Дніпрі поліцейські знайшли на залізничному вокзалі пакет з патронами;

2023-03-09 13:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин